Half om half rollade

Een mooi stukje opgerold varkensvlees met rundvlees.

Kies een gewicht
2,55 100 gram
Half om half rollade
Omschrijving

Een half om half rollade is een heerlijke varkensrollade gevuld met rundvlees.

- Laat het vlees eerst 45 minuten op kamertemperatuur komen. 

- Oven voorverwarmen op 125 graden.

- Smelt de boter in de braadpan, laat deze uitbreiden en goudbruin kleuren.

- Braad nu het vlees aan alle zijden goed dicht.

- Zet de rollade in de voorverwarmde oven en prik de vleesthermometer in het dikste deel van de rollade.

- Garen in een braadslee tot in een kern van 68 graden. 

 -Snijdt daarna de rollade niet direct aan maar laat deze 10 minuten rusten onder het aluminiumfolie

U kunt het ook helemaal in de pan braden. Houdt dan ongeveer 90 minuten per kilo aan met een kerntemperatuur van 68 graden.