Reebiefstuk

Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

Kies een gewicht
12,67 150 gram
Reebiefstuk
Omschrijving

Het ree behoort tot de hertenfamilie.

Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

Het is te proeven dat reeën in de vrije natuur de lekkerste dingen bij elkaar scharrelen zoals bessen, kruiden, twijgjes, eikels en paddenstoelen. 

Ree wordt op dezelfde manier gebakken als biefstuk. Laat de reebiefstukjes op kamertemperatuur komen.

Dep ze droog en kruid ze met peper en zout.

Verhit de koekenpan met olijfolie en bak de reebiefstuk ongeveer 3 minuten per zijde. Voor een ultieme smaak kunt u tijdens het bakken een klontje roomboter toevoegen.

Na het bakken de reebiefstuk 5 minuten laten rusten onder aluminiumfolie. 



LET OP!! HET KAN ENIGE DAGEN DUREN VOORDAT WE DIT ARTIKEL IN HUIS HEBBEN!!